Em despedeixo del bloc!

Avui és un dia molt especial per mi, més aviat nostàlgic, ja que fa quatre mesos que porto escrivint en aquest bloc, parlant temes d’interès en relació amb l’assignatura de “Tercer Sector i Intervenció Social”.

Sóc conscient del fet que aquest bloc era de caràcter obligatori, sent un requisit emplenar-lo per poder avaluar l’assignatura. Però sabeu què? Encara que hagi estat un treball molt costós, on hi he dedicat moltes hores, he après molt i el que més m’omple ha estat rebre comentaris d’altres persones que em segueixen, dient que estan aprenent amb mi.

Aquest any, a través l’assignatura, he pogut aprendre el funcionament de les entitats i com es gestiona el Tercer Sector. He assistit a totes les classes, he après de diferents professionals que han exposat a classe, he après dels companys i amb els companys, he entrevistat a la presidenta d’una entitat, he descobert una entitat de suport al dol!, han reconegut la meva tasca (professionals, familiars, amics, coneguts i desconeguts), he descobert que la colla de diables a la qual pertanyo forma part del Tercer Sector Cultural, que en la meva comunitat autònoma tenim el Tercer Sector Social de les Illes Balears… i mil coses més!

He après molt i sobretot m’ha animat a continuar en aquesta línia d’intervenció i acció social que presenta el Tercer Sector Social. Tal vegada d’aquí a uns anys serà el meu àmbit de treball, qui sap… però amb petites passes podem aconseguir molt més del que pensem, la primera passa és VALORAR EL TERCER SECTOR SOCIAL. El Govern de les Illes Balears ha fet la primera passa amb la implantació d’una llei, però i vosaltres? Amb la lectura d’aquest bloc, donat per finalitzat, us convido a reflexionar i que preneu una decisió al respecte. Tal vegada d’aquí a un temps et trobis desemparat i necessitis ajuda, una ajuda que no et podrà garantir l’Estat i necessitaràs alguna entitat del Tercer Sector Social. Per què esperar a valorar-les quan en tens un munt al teu abast? Col·labora-hi, participa-hi i fes-ne difusió!

No és un adéu, continuaré publicant continguts relacionats amb Treball Social, Mediació, Tercer Sector Social,etc. en un altre bloc personal: “elionorpons.com“.

 

Gràcies Carolina Blàvia.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s